Yksi vakiokohteistani on Porkkalanniemi Kirkkonummella. Asun tässä melkein naapurissa, joten siellä on helppo piipahtaa aamulla ennen töihin lähtöä tai illan päätteeksi. Jatkosodan jälkeen Neuvostoliitto vuokrasi Suomelta ison alueen Helsingin edustalta, johon kuului varsinaisen Porkkalanniemen lisäksi alueita Inkoosta, Siuntiosta ja Espoosta. Nykyisin Porkkalassa on paljon maatiloja, erilaisia yritysten ja yhdistysten huviloita, peltoja ja laaja ulkoilualue.

Tässä hirviä, metsäkauriita ja valkohäntäkauriita Porkkalassa kuvattuna. Kuvat ovat viime elo-syyskuulta.

 1. Milja
  elo 20, 2016

  Ihania kuvia! Ollaan käyty viikonloppuisin ajelemassa autolla, ja kuvaan Nikon D 5500 kameralla, yksi parhainpia alueita Uudella-maalla. Muutamia hyviä kuvia olen saanut. Valkohäntäkauriit ovat suosikkejani!!

  Reply
  • Tuomo
   loka 08, 2016

   Kiitos kommentista! 🙂

   Reply